Как да гримираме очите си според цвета им

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за грим
Как да гримираме очите си според цвета им
116810

Да умееш да се гримираш е цяло изкуство. Всяка жена е свободна да експерименира с цветовете, но ако държи на перфектния си външен вид, е задължително да открие и прилага тези, които най-много й подхождат.

Зелени очи - изглеждат чудесно очертани с лилав цвят, който им придава блясък. Може и да поиграете със сивото, но опушено, или със зеленото - тъмно и дълбоко, подходящо за есенния сезон. Избягвайте кафяво-розовите и теракотени цветове.

Естествено черното винаги е решение, въпреки, че е доста тежко и агресивно. Избягвайте производните на синьо цветове, защото потискат зеленото на очите.

Сини очи - наложително е да се избягват наситени тонове, като черния, например. Въпреки, че често се употребява, той е тежък за сините очи и подхожда повече на кафявите или сивите. Може да използвате спирала във виолетов цвят, който кара синьото на окото да изпъкне.

На сините очи подхожда много кафявият цвят или по-скоро такъв, който е близък до тена на кожата. За по-наситен ефект може да ползвате и по-тъмно кафяво, но внимавайте да не е с розов оттенък или теракота, защото тези цветове придават изморен и раздразнен вид на светлите очи.

Кафяви очи - предимството на кафявите очи е, че позволяват прилагането на всички цветове. Шампанско, корал или дори пъпеш са идеални за работни и официални случаи. Розовото и теракотата пък са подходящи, за да ви придадат едно класическо излъчване.

Ако очите ви са с цвят на мед , опитайте с тъмнозелено или с дълбоко виолетово и ще видите как очите ви се променят. Ако вашите очи са по-тъмно кафяви, поставете бледо розово или мраморно, които придават блясък на очите. Заменете черната спирала с кафява или с бежова.
 

Гримиране
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft