Как да отслабнем, като ходим на протест?

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети отслабване
Как да отслабнем, като ходим на протест?
2563

Положителните страни на протестите стават все повече :) Оказва се, че освен обществената полезност, можем да свалим и някой друг килограм и то съвсем неусетно. Всяка вечер протестиращите изминават близо 6.5км по вече установен маршрут, което се превръща в перфектния начин да изгорим излишните калории.
Всяка вечер обиколката започва малко след 19 ч. и продължава около 3 часа. Измерено в цифри, отслабването ви по време на протест, изглежда така:

Изминавайки целият маршрут, всяка вечер може да стопявате по около 400 калории .
Ако скачате, когато някой започне да скандира “Кой не скача е червен”, ще стопите още около 50 калории (за 5 мунити скачане).
Свиренето и викането с останалите не само ще допринесе за гласността на протеста, но и ще ви раздели с още приблизително 100 калории.
Имайки предвид високите температури и това, че по време на протеста се приема основно вода и то в големи количества, освен с калорииите ще се лишите и от досадния целулит.
Или казано накратко, за една вечер присъствие на протестите, можете да изгорите общо 550 калории. Това се равнява на малко повече от калориите, които сте приели с един шоколад и една кола или ако сте изпили една бира и сте замезвали с нещо.

Става ясно, че най-масовият досега протест, организиран в социалните мрежи, е изключително здравословен. Като вземем предвид дългото ходене, скачането, свиркането, високите температури и приемането на големи количества вода, можем спокойно да кажем, че протестите „извайват тела“.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Диети и отслабване
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft