Как да направим еротичен масаж на либимия

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Как да направим еротичен масаж на либимия
62575

Масажът рефлектира върху физическата и душевна хармония. Качественият масаж влияе върху състоянието на кожата, лимфната система, кръвоносната система, ставите, мускулите, а и чрез него можете да провокирате и желание у партньора.

Има няколко изпитани техники за качествен масаж, но преди същинската част на масажа трябва да подготвите няколко детайла.

1. Помещението – хубаво е да запалите няколко ароматни свещи и да поставите на леглото одеяла и възглавници, които ще направят масажа максимално комфортен;

2. Масажното масло – изберете интензивен аромат и се уверете, че ръцете си са топли и меки;

Еротични масажи
3. Атмосферата – за да отпуснете партньора си, пуснете релаксираща музика.

Масажът трябва да започне от гърба като движите ръцете си бавно и чувствено нагоре и надолу по гръбначния стълб. Масажирайте шията и раменете, след което се спуснете към задните му части.

Акцентирайте на краката, които също имат нужда да бъдат отпуснати, а за много мъже те са и ерогенни зони. Задръжте ръцете си върху стъпалата и по-специално върху пръстите на краката.

Ако имате дълга коса, оставете я да се спуска по тялото на любимия.

Масажи
След това нека се обърне по гръб и масажирайте гърдите му. Опирайки се на колене се снижете към любимия, така че да го докосвате леко.

Масажите трябва да се правят с добре изрязани нокти.

Според статистиката 80% от мъжете предпочитат еротичния масаж като прелюдия към сексуалния акт.

В източните държави еротичния масаж е широко разпространен. Азиатските момичета правят удовлетворяващи масажи, като използват всички части на тялото си, дори миглите.

Най-популярният масаж е тайландския . Той комбинира пресоване, разтягане и усукване. Благодарение на тайландския масаж се стимулират енергийните канали и мускулите. Този масаж помага при болки в гърба, нарушения на съня, безпокойство, апатия и проблеми с храносмилането.

В миналото техниката на масажът се е използвала не само за релаксация, но и за лечение на различни ставно-мускулни болки, за регулиране на нервните процеси и подобряване на кръвообращението.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft