Как да разберем дали мъжът ни изневерява

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Как да разберем дали мъжът ни изневерява
40760

Колкото и добър лъжец и актьор да е той, стига да сте наблюдателни, лесно можете да го хванете в изневяра. Но не бъдете импулсивни, подгонвайки го с точилката... Не винаги признаците за изневяра, наистина означават, че той ви изневерява.

Има жени, които живеят във вечния стрес, че половинката им изневерява. А тази параноя и обикновено безпричинни притеснения се дължат на ниско самочувствие и липса на доверие в партньора. Постоянните подозрения и обвинения обаче отблъскват мъжа до вас, който иначе ви е верен и ви обича. Така че, преди да размахате точилката, трябва да имате солидно основание да го направите, защото в противен случай ще изгубите доверието му във вас, с което ще се появят и много пукнатини във връзката ви.

И така... Кои са 10-те признака, че той ви изневерява? А, за да сте сигурни в неговата изневяра, трябва са налице поне 3 от признаците:

Интересът към вас в интимно отношение рязко намалява . А е известно колко важен е сексът за мъжете! Не успявате да привлечете вниманието му, макар и да влагате различни хитрини за съблазняване. Но, имайте едно наум, че всичко това може да е резултат от умора, стрес, здравословен проблем и др.

А в редките случаи, огато правите секс, той се държи по различен начин, прилага нови техники, пози, а вие добре познавате репертоара му, който е все един и същ от години насам.

Твърде често остава до твърде късно на работа. Това, разбира се, може да е заради твърде много работа, крайни срокове и отвратителен шеф. Но може да е и сигурен признак, че половинката ви изневерява.

Подозрително потаен е... Много по-често говори по телефона и то на терасата или в другата стая, притеснявайки се от присъствието ви, не желае да пипате телефона и компютъра му, сменил е всичките си пароли, които преди това лично ви е доверил...

Прекалено внимание . Кога за последно ви е подарявал нещо или ви е носил цветя? А от известно време насам това се случва все по-често. Той просто цели да замаскира изневярата си и да предотврати евентуалните ви подозрения с прекомерно внимание и криворазбрана любов.

Грижи се повече от обикновено за външния си вид и фигурата си . Това може да се дължи на смяна на работата и съответно нов дрескод или просто на изневяра и стремеж да се представи в пълния си блясък на поредната среща. И значително по-малка е вероятността да се кипри заради вас, още повече, че отдавна не сте получавали от него покана за вечеря, кино и като цяло излизане навън.

Безразличие . Не само към вас, но и към всичко у дома. Вече не намира смисъл да спори с вас, не му правят впечатление дразнещите ви навици, не ви държи сметка защо отивате на работа с толкова къса пола и прочие.

Говори и споделя все по-малко с вас . А съвсем доскоро вие сте били най-близкият му човек, на който е казвал всичко.
Изведнъж започва да го дразни всичко във вас – какво говорите, какво правите, как изглеждате. А тайната причина за това е, че ви сравнява с любовницата си.
Дрехите му миришат на женски парфюм, намирате женски 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft