Как да разберем дали сме здрави

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Как да разберем дали сме здрави
460484

Съществуват различни прости начина, с които да установим лесно моментното състояние на нашият организма.. Лекарите ни съветват да правим това редовно, за да може да предотвратим възможен проблем още в самото начало на заболяването.

Вижте някои важни симптома, които подсказмат за различни заболявания:

Червени длани  - почервеняването на дланите боже да бъде един от първите признаци за нарушената работа на черния дроб. За това е добре спешно да потърсите лекарско мнение.

Ранното побеляване  - преждевременното побеляване може да не е само генетичен белег, а и признак за заболяване. Ако сте под 40 години и 50% от косата ви е побеляла, лекарите алармират, че това е признак за диабет.

Потъмняване на кожата  - ако кожата ви потъмнее повече от обичайното, спешно трябва да се обърнете към лекар. В редки случай това може да говори за нарушена функция на надръбречната жлеза.

Апетитно коремче  - след много изследвания лекарите са установили, че хората които имат излишна мазнина на корема, това е признак за предразположеност към диабет, както и сърдечно съдови заболявания.

Студени крака  - те се смятат за един от първите симптоми за проблеми с кръвоносните

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здраве
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft