Как да почистим от негативна енергия с Фън Шуй

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за дома
Как да почистим от негативна енергия с Фън Шуй
81142

Негативната енергия съвсем не е нещо безобидно и маловажно. Възможно е да попадне в дома ни по най-различни начини – чрез нови вещи, които сме купили за дома си, а много често и чрез вещи, които са ни подарени от други хора.

Всеки се радва, когато получи подаръци и си мисли как той би могъл да му влезе в употреба, но никой от нас не се замисля дори, че този подарък може да внася някаква информация, някаква енергия, за която не подозираме.

Особено предпазливи трябва да бъдем, когато получаваме подаръци от хора, които не познаваме добре. Всички сме чували за учението фън-шуй , което, най-общо казано, ни учи как да подредим дома си и той да бъде не просто жилище, а нашата малка крепост, мястото на което да се чувстваме най-сигурни.

Според фън-шуй, когато ни подаряват книги, трябва да бъдем нащрек – тоест на-добре е, ако имаме книги, които наистина харесваме и които сме прочели с удоволствие. Всяка книга, която е закупена по някаква друга причина, например сте я закупили по случайност, не бива да стои в нашата библиотека. И това далеч не се отнася само са книгите и библиотеката.

Всъщност всичко, което имате в дома си, трябва да е вашата вещ – да е нещо, което ви харесва, което ви описва добре, което ви стимулира и най-важното – не ви подтиска. Всякакви вещи, които ви носят не до там добър заряд, са неподходящи и е по-добре да се освободите от тях.

Детска стая
Неизползваемите вещи ви пречат да измисляте и осъществявате нови идеи, които да ви придвижват напред и нагоре, както в личния, така и в професионалния ви живот. Особено се отнася за хората, които имат творчески професии.

След като се освободите от вещите, които не използвате, идва моментът, когато е необходимо да ”пречистите” дома си. Най-добре преместете всички мебели, така че да има някакво обновяване в дома ви, да се смени енергията.

Не си мислете, че вещите са виновни за някакво ваши проблеми и несполуки – единствено ние носим вина за всичко, което ни се случва, ние събираме отрицателната енергия и я пускаме в дома си. Сами „натоварваме” вещите и предметите с някакви емоции.

Ако всичко това ви се струва много трудно (да се освободите от всичко, което не използвате), можете да пречистите дома си като напръскате във всяка стая със светена вода. Дори само това, че вярвате, че краят на неволите ви идва, вече си е пречистване.

Фън Шуй
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft