Как да разберем, че един мъж е влюбен в нас

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Как да разберем, че един мъж е влюбен в нас
466294

Ах, любов, любов, какво ли не правиш с нас!? Необятната тема, която е в устата на всеки, независимо от времето, мястото или епохата, и e най-вече в сърцето!
Или ние хората сме прекалено глупави, че не разбираме нищо от любовта и си тровим живота или синоним на думата любов е мъката.

Така странна е любовта, така ни завърта главите, че не рабираме кога сме се завъртели на триста и шейсет градуса. И най-интересното е, че почти при всички симптомите са еднакви, но лечението различно.

Една болест, хиляди болни, а все още ваксина няма. Светът е пълен със странности и все още има толкова много за откриване, макар да си мислим, че учените са на път да останат без хляб.
Влюбената жена е една огромна въпросителна, която вероятно още дълги години ще занимава изследователите. А има ли влюбен мъж е истинска загадка. Май че има, но колко време му трае любовта!?

Лошото на любовта е, че влюбената жена става много по-уязвима, отколкото, когато не е влюбена. Към мъжа, в който е влюбена, отправя всичката си душевна енергия и не забелязва недостатъците му. Нужно ли е това и отговаря ли на тези чувства мъжът?
Това може да се разгадае по няколко основни признака. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft