Как да имаме успешна година

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Как да имаме успешна година
22981

Ако човек е склонен да прави равносметки в края на годината, то началото на новата обикновено отделяме за планове за бъдещето .

И ако не можем да предвидим събитията, то можем самите ние да започнем да действаме така, че да накараме промяната да се случи – по начина, по който искаме.

Предлагаме ви 50 мисли, които сигурно ще ви помогнат да започнете да мислите по нов начин и така да накарате да се случват нови и хубави неща в живота ви.

Как да имаме успешна година
Всеки успех започва с решението да опиташ Това, което си, което мислиш Винаги се намират хора, които ти казват, че няма да успееш Границите си ги поставяме самите ние Реално е това, което усещаш Вслушай се в инстинктите си Ако се колебаеш Успехът е съвсем близо Най-голямата грешка е да не правиш нищо Не позволявай на успеха да замае главата ти Налага се да преминем и през лоши дни Животът е път към постигането на целите Прави това, което обичаш Смехът е най-доброто средство против стрес Ако искаш да се почувстваш богат Да простиш на себе си Събуждай се с мисълта, че нещо хубаво ще се случи Води се от мечтите си Бъди мил Важно е твоето собствено мнение Никога не е късно да научиш Да накараш един човек да се усмихне Радвай се на пътешествието Няма да разбереш колко силен, ако... Понякога добрите неща си отиват За да промениш нещо

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft