Как да се предпазим от тъмните сили вкъщи

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Как да се предпазим от тъмните сили вкъщи
5297

"Моят дом е моята крепост", гласи английската пословица. Въпреки това навярно мнозина са изпитвали в собственото си жилище дискомфорт, умора, слабост. Най-интересното е, че подобни неприятности изчезват, щом човек излезе някъде. В такъв случай може да се направи изводът, че в дома има лоша енергия.

Как да защитите дома си от въздействието на тъмните сили? За начало "укрепете" вратата, като окачите над нея от вътрешната страна снопче пелин, магарешки бодил, чесън. За щастие на това място може да се сложи подкова и сувенирна метличка с дръжката нагоре. На прага под постелката сложете разтворена ножица с острието към вратата - тоест към всички влизащи.

Много е важно в дома да се държат икони, тъй като те неутрализират лошата енергия. По-често палете свещи, окадявайте помещенията с благовония, с тамян. Поне веднъж в месеца и след големи скандали "чистете" жилището - обходете стаите, правейки във въздуха кръстове със запалена църковна свещ и четете молитви - "Отче наш", "На Богородица". Започвайте от входната врата и се движете по часовниковата стрелка, обхождайки всички стени, ъгли, прозорци. Не забравяйте пространството под леглата, под шкафовете, под полюлея. След това всичко напръскайте със светена вода, също четейки молитви.

Старайте се да не каните вкъщи странични или враждебно настроени хора. Особено пазете от тях спалнята и детската стая. В дома ви непременно трябва да има уединено местенце, където не стъпва чужд крак - там се натрупва положителна енергия.

Прахта е прекрасен проводник на тъмни въздействия, затова не я оставяйте по ъглите, под шкафовете и останалите мебели. Застоялата вода, остатъците от храна привличат низшите астрални сили. Всички маси, особено нощем, трябва да бъдат чисти.

Не дръжте в жилището си сухи цветя, морски раковини - всичко това е "мъртва" природа, излъчваща лоша енергия. Избирайки картини, не отдавайте предпочитание на есенните пейзажи - те са красиви, но транслират повяхване, угасване. Не слагайте по стените маски, изображения на чудовища, дяволи, страховити муцуни. По принцип от тях излиза лоша енергия.

От енергията на човека могат да се ползват и отишли на оня свят роднини или познати, ако техни снимки са поставени на видно място. Година след смъртта е най-добре да приберете всички снимки на покойния в албум.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft