Как да се обличаме, за да успеем

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Модни съвети
Как да се обличаме, за да успеем
21057

Казал го е народът - по дрехите посрещат, по ума изпращат . Първото впечатление и въобще отношението ни към някой се определя от начина, по който е облечен . Тъп, но иначе оригинален въпрос: Има ли дрехи за успех ?

Независимо дали стилът ни на обличане за работа е официален или по-спортен, и в двата случая важат някои общи правила. Дрехите винаги трябва да са чисти - човек, миришещ на пот, никога няма да направи добро впечатление. Същото важи и за обувките, както и за косата. Неподдържаните нокти или агресивният грим няма да са в наша полза. Понякога твърде предизвикателните дрехи могат да създадат погрешно впечатление и да бъдат изтълкувани неправилно.

Затова как да се обличаме в офиса е важно до голяма степен като цяло стилът, наложен във фирмата. Но при всички случаи важи правилото: “Обличайте се за работата, която искате да работите”. Ако искате да сте мениджър, то изберете дрехите си все едно, че вече сте такъв.

Подходящия гардероб за бизнес не изключва следенето на модните тенденции - и при спортните, и при официалните облекла винаги има актуални модели. За да сте в крак с нещата, то трябва да обновявате гардероба си постоянно. Добрият външен вид допринася за по-доброто самочувствие, а това винаги води до по-висока мотивация при извършване на всекидневната ни работа.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Модни съвети
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft