Как да намерим Златната рибка

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Как да си изберем три желания
3382

Как да си изберем три желания

Изберете време и място, където може да останете насаме със себе си. Би било добре да имате под ръка техническо устройство, на което да запишете собствения си глас и това, което казвате. Сега двадесет пъти си задайте въпроса: “Какво искам?” и дайте отговори..
Като завършите това авто блиц-интервю, помълчете една минутка, а след това си задайте следния въпрос: “Какво всъщност наистина искам?”. За да си отговорите искрено, прослушайте записа, в който вероятно собствения ви глас ще звучи непривично за вас самата и се опитайте да разгледате собствените си желания като страничен човек. След това – точно като в приказката за златната рибка – изберете само три. Нека едното да се отнася до деловия ви живот, другото – до личния живот, а третото да е на “свободна тема”. Спазвайте следното правило: всяко желание трябва да се отнася лично до вас – не до мъжа ви, детето и пр.
След като сте избрала трите желания, мислено си представете, че са се изпълнили. Внимателно разгледайте картината, която възниква във въображението ви и си отговорете на въпроса какви чувства изпитвате, когато желанието ви се е реализирало. Възможно е да откриете, че изпълнението на това желание всъщност не ви носи щастие. Така например, една дама много искала всички да я оставят на мира, но когато си се представила сама в тишината, никому ненужна, изпаднала в ужас.

1 2 3
4
5
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft