Да останете ли с него, или да го изгоните

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Да останете ли с него, или да го изгоните
6111

Искате големи промени? Решителни и необратими? Или може би все пак изпитвате някакви чувства към него? Ако сегашното положение ви се струва по-приемливо, отколкото да предприемете търсене с неясен краен резултат, възползвайте се от добрите стари методи, които можем да опишем в три стъпки:

1. Престанете да обвинявате партньора си във всички смъртни грехове. В края на краищата вие също не сте идеална. Помислете за достойнствата му и се съсредоточете върху тях, заменете агресивната нагласа с конструктивна.

2. По време на секс се съсредоточете върху усещанията си в областта на вагината. Сексолозите твърдят, че това помага да се достигне оргазъм. Избягвайте размисли за неизгладеното бельо, скандала в училището на сина, неприятностите в службата, защото на подсъзнателно ниво партньорът ви ще усети вашето душевно “разсейване” и ще се отнесе по същия начин към ставащото в леглото. Станете страстна и освободена, спомнете си прекрасния секс, който сте правели преди години, и се опитайте да го възпроизведете.

3. Превърнете интимните срещи в творчески процес. Не е задължително да напълните спалнята си с изделия от сексшопа, макар че това също не е лоша идея. Достатъчно е да разнообразите секса с ролеви игри. Може да се договорите с любимия си, че днес вие ще измислите нещо интригуващо, утре - той.

Настрой се позитивно
Много е важно да не изпадате в отчаяние. Мислите за това, че сте нещастна и все не ви върви, ще умножат неприятностите ви. Ако непрекъснато си мислите за това, което не ви достига, нито ще повишите настроението си, нито ще се заредите със сили. Гонете лошите мисли от главата си. В живота на почти всяка жена има някакъв проблем от интимен характер, който трябва да бъде решен, особено ако мъжът, с когото живее, съчетава в себе си чертите на няколко от изброените разновидности. Какво все пак трябва да направите, ако партньорът ви не ви устройва с нещо? Да се опитвате да го преобразявате, или да си търсите нов? Преди да се спрете на втората възможност, спомнете си старата мъдрост: “Ако искаш да промениш света, започни от себе си!”.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft