7 Декември 2011
                
                67443
            Колкото и крехка да е една риба, тя лесно се вмирисва, тъй като филето й съдържа много вода. Неприятната миризма в хладилника или помещението може да отстрани с някои хитринки. Лошото на рибената миризма е, че може да попие в другите продукти в хладилника ви, като развали техните ароматни и вкусови качества. Ето няколко съвета как да премахнем миризмата от риба в хладилника
                            
                        
                                    
                
                                                                        Премахване миризмата от риба в хладилника с вода и оцет
                                                                                                Премахване миризмата от риба в хладилника филийки черен хляб и хлебна сода
                                                                                                Борово клонче за премахване на миризмата от риба
                                                                                                Трикове за премахване миризмата от риба 
                                                                                                Упоритата миризма на риба се абсорбира добре и от лук и лимон
                                                                                                Като приготвите рибата да натриете ръцете си с лимон
                                                            
                Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            







