Рецепти за козунак в хлебопекарна

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Козунак с кисело мляко в хлебопекарна
22 Март 2012
377578

Козунак с кисело мляко в хлебопекарна

КОЗУНАК С КИСЕЛО МЛЯКО
Продукти:
125 мл кисело мляко
125 мл олио
3 яйца
150 гр. захар
2 с.л. ром (коняк, ракия)
настърганата кора на 1 лимон
500 гр. брашно
1 пакет суха мая на д-р Йоткер
Първо се смесват хубаво всички продукти без брашното и маята докато захарта се разтвори напълно. Задължително сместа да е топличка. Не е нужно да се разбива с миксер, захарта се разтваря много бързо. След това сместа се излива в контейнера на машината. Върху нея се изсипва брашното. Върху брашното - маята. След сигнала се добавят стафиди (оваляни в брашно), семена, ядки - според индивидуалния вкус.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически
Маникюр
Рокли
Грим
Обувки
Бижута Аксесоари
Чанти
Звезди
още
Модни тенденции
За дома
Дизайн
Екзотични Пътешествия
Татуировки
Design & Development: TaraSoft