Рецепти за вкусни пролетни ястия

вход през zajenata.bg
90063

Агнешко със спанак

Нарежете на късчета 1 кг агнешко месо. Сложете го в тенджера със 5-6 стръка нарязан пресен лук, 5-6 лъжици олио, 1 лъжичка червен пипер и сол на вкус. Залейте го с 1 чаша гореща вода и сложете да ври. Когато месото омекне сложете 1 кг ситно нарязан спанак. Оставете яденето да ври на тих огън. Малко преди да го свалите от котлона прибавете една лъжица брашно размита в 1/2 чаша вода и една връзка пресен магданоз и малко джоджен.
Сервира се с кисело мляко. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft