Агнешко яхния с тиквички

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Агнешко яхния с тиквички
Агнешко яхния с тиквички
admin
Добавена от: admin
6826
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

750 г агнешко месо
700 г тиквички
100 г растително масло
50 г кромид лук
10 г брашно
5 г доматено пюре
100 г саламурено сирене
червен пипер
сол

Месото се нарязва на малки парченца и се задушава в част от мазнината и малко вода. В същата мазнина след изцеждането на месото се задушава ситно нарязаният лук, поръсва се с брашното, разбърква се с доматеното пюре и червеният пипер и се залива с топла вода. Връща се месото, посолява се и се вари до омекване. Прибавят се задушените в останалата мазнината тиквички. Ястието се вари още 20-30 минути и се поръсва с натрошеното сирене.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft