Лесни рецепти за баници

вход през zajenata.bg
745554

Баница на розички

500 г фини кори
300 г сирене
125 г масло
4 бр. яйца
150 мл прясно мляко

Маслото се разтопява и се прибавя натрошеното сирене. Върху всяка кора се разстила по малко от сместа и се навива на руло. Рулото се завива на розичка. Розичките се нареждат в намаслена тава и се пекат 15 минути до зачервяване в загрята на 180 С фурна. През това време се разбиват яйцата и млякото и с тази смес се заливат зачервените розички и се пекат още 25 минути.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft