Бързи рецепти за торти с бисквити

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бисквитена торта с ябълки
939263

Бисквитена торта с ябълки

7 средно големи ябълки, 4 опаковки бисквити, 2 яйца, 125 г краве масло, 1 лимон, 1 чаена чаша захар, 2 супени лъжици коняк (ром); за гарниране на тортата - 175 г (1 опаковка) сметана, 2 супени лъжици пудра захар, 1 пакетче ванилия.
Ябълките се настъргват на дребно ренде, смесват се с предварително разбитото със захарта масло и се задушават до полуизпаряване на течността, след което се отстраняват от огъня и към тях при непрекъснато разбиване се прибавят яйцата, конякът, сокът и настърганата кора от лимона. В тортена форма се нареждат на редове бисквитите, като се намазват с топлия крем. Приготвената торта се оставя да престои най-малко 6 часа, след което се гарнира с разбитата с пудрата захар и ванилията сметана.

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft