Бишкотени торти рецепти

вход през zajenata.bg
341157

Бишкотена торта с ягоди

ягоди - 250 гр.

пудра захар - 1 ч.ч.
яйца - белтъци 2 бр.
бишкоти - 300 гр.
сметана
шоколадови стърготини

Към измитите и нарязани ягоди се прибавят захарта и белтъците. Разбива се до сгъстяване на крема.

В чиния се нарежда ред бишкоти, намазват се с крем, отново бишкоти и т.н. като най-отгоре се завършва с крем.

Ако правите тортата на блат, намажете всички страни добре с крема. Ако е в тавичка, само отгоре стига.

Тортата може да се украси със сметана, шоколадови стърготини, дребни ягодки или коктейлни черешки по избор.

След като се напправи, се оставя поне 2 часа в хладилник или на студено място да се схване. 

1
2 3 4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft