Какво трябва да знаем за най-разпространените видове пипер

вход през zajenata.bg
33846

Бял пипер

Белият пипер е напълно узрял плод, който е накиснат за около една седмица преди кожата да бъде премахната. След това зърната се оставят на слънце да се сушат и придобиват жълто-бял цвят. Тъй като този пипер е по-мек и слаб вкус от останалите, той се използва при овкусяване на салати, ароматни ястия със сирене, бели сосове и риба. Има готвачи, които никога не развалят цвета на ястията си с черен пипер, а го заместват с бял. Във Франция най-често използват смес от черни и бели зърна. 

1 2 3 4
5
6
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft