Вадя от фолиото, кълцам и после мезим пред телевизора с винце! Върхът на наденичките се прави...
21 Октомври 2016
152550
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Домашната наденица винаги е по-вкусна, по-ароматна и по-полезна от купешката. Тя не съдържа вредни консерванти и добавки , но има един недостатък: процесът отнема много време и не всички домакини искат да се занимават с пълнене на черва.
Затова ние сме ви приготвили лесна рецепта за домашна наденица, без вътрешности. Всичко, от което се нуждаете, е да накълцате материала и да увиете във фолио.
Съставки:
1 кг свинско месо
700-800 гр. пилешко филе
200 гр.
сланина
3-4 яйца
3-4 с.л. нишесте
6 скилидки чесън
сол и черен пипер на вкус
червен пипер на вкус
подготовка
- Нарежете месото и сланината на малки парченца.
- Смесете яйцата, добавете счукан чесън, сол, черен пипер и червен пипер. По желание можете да добавите всякакви подправки по ваш вкус. Постепенно добавете в сместа нишестето, като разбърквате непрекъснато, за да се избегне образуването на бучки.
- Смесете месото, сланината и яйчената смес, и разбъркайте добре всичко.
- Изрежете парче от фолиото и оформете от горната смес наденичка, след което я увийте стегнато във фолиото. Подпъхнете добре ръбовете, така че да не излиза сока при печене.
- Сложете увитите така наденички върху лист хартия за печене и пъхнете в предварително загрята на 200 градуса фурна за около час.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари