Необичайни употреби на обичайните кухненски предмети

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Вилица за смачкване на чесън
56628

Вилица за смачкване на чесън

За да пюрирате чесън без специална преса използвайте обикновена вилица. Поставете върху кухненска дъска обелените скилидки, поставете вилицата върху тях и натиснете силно. Друга техника е да поставите вилицата върху повърхността и да натъркате върху металните зъбци чесъна.
 

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft