Бързи и вкусни рецепти с тиквички

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Вкусни подлучени тиквички на фурна
3521467

Вкусни подлучени тиквички на фурна

 Продукти:
2 бр. тиквички
1-2 стрък пресен чесън
2-3 стръка магданоз
2-3 стръка копър
сол
зехтин
брашно
оцет


 Приготвяне:
Тиквичките се нарязват на колелца с дебелина около 3 мм. Леко се посоляват и се оставят за половин час. Отцеждат се от водата, която са пуснали. Всяко колелце се овалва в брашно и се подреждат се в обилно намазнена със зехтин тавичка едно до друго. Върху всяка се капва по няколко капки зехтин. Пекат се на средна скара, на силна фурна. Когато леко покафенеят, се изключва и изчаква до по-добро запичане. Магданоза, копъра и чесъна се нарязват на ситно. С решетеста лъжица се изваждат тиквичките и се нареждат в плитко плато. Поръсват се обилно с нарязаните подправки и оцет на вкус. Нарежда се втори ред върху първия и отново се подправя с оцет и зеленината. Поднасят се с пресни домати и сирене.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft