Празнично меню-основни ястия за Нова година

вход през zajenata.bg
281744
Гювеч с три вида месо

Гювеч с три вида месо

1 кг свинско месо
1 кг пилешко филе
500 г телешко филе
300 г гъби
2-3 глави лук
3 бр. червени чушки
1 ч.ч. доматен сок
1 с.л. брашно
чубрица, черен пипер, червен пипер, дафитнов лист, сол
1 ч.ч. вино
100 мл олио

Трите вида месо се нарязват на хапки и се запържват последователно в реда: телешко, свинско, пилешко. Изсипват се в гювеча и се разбъркват с нарязаните на едро гъби, чушки и лук. Към тях се прибавят размитото в доматения сок брашно, 1 ч.ч. вода, виното и подправките. Пече се около час и половина.

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft