Ето как се прави любимият на всички кашкавал пане. Нямате си и на идея колко лесно става
14 Април 2016
1440124
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Тази деликатесна рецепта можете много лесно да приготвите у дома или когато ви дойдат гости
400 гр твърд кашкавал
2 яйца
4 супени лъжици брашно
4 супени лъжици галета
олио
Начин на приготвяне:
кашкавал се нарязва на 4 парчета по около 100 грама.
Яйцата са разбъркват с 1 супена лъжица вода.
Всяко парче кашкавал се потапя първо във вода, след това хубаво се оваля от всички страни в брашно, следват яйцата и накрая в галетата.
Приготвените парчета се оставят в хладилник 2 часа, за да стегнат
След това се пържат в съд със загрято олио. След като изпържите, поставете върху салфетка, за да попиете излишната мазнина
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари