Как да си приготвим яйца

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Избягвайте да биете белтъци, както и жълтъци, в алуминиев съд
112242

Избягвайте да биете белтъци, както и жълтъци, в алуминиев съд

Избягвайте да биете белтъци, както и жълтъци, в алуминиев съд, защото белтъците потъмняват, а жълтъците добиват зеленикав цвят. Най-подходящи за разбиване на яйца са порцелановите или бакърените съдове.
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft