Искате да станете майстор на тестените изделия, ето няколко трика от италианската кухня, за които...
12 Март 2018
11186
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Не винаги трябва да се придържате към стария, добре изпитан метод за готвене на тестени изделия. Можете да експериментирате и да станете експерт по италиански ястия.
Няколко техники за готвене за тестени изделия, с които ще станете италиански майстор на любимите ви варива:
1.
Печете спагети 10 до 15 минути, преди да ги сварите, за да имат по-силен вкус.
2. вместо да варите пастата, можете да я приготвите в тиган.
3. Натопете тестените изделия в евтино червено вино за по-интензивен вкус.
4. За да приготвите макароните, оставете ги в продължение на 30 минути във вода.
5. За да направите чипс, запържете предварително приготвената лазаня.
6. Натопете тестените храни в мляко, за да получите сос и тестени изделия.
7. Превърнете пастата в юфка със сода за хляб.
8. Тестените изделия сложете в супа в чашка за мигновен вкус.
9. Всеки вид паста може да се пържи и да получите перфектно хрупкави закуски.
10. Вкарайте тестени изделия в сос вместо вода, за да абсорбирате напълно вкуса.
11. Изпечете макароните си като ризото.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари