Диети и ястия с кафяв ориз

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети отслабване
Как да обработваме кафявия ориз преди да го приготвим
217290

Как да обработваме кафявия ориз преди да го приготвим

Преди приготвянето, кафявият ориз трябва да се накисне за известно време във вода, да се претрие и премие, като се сменя неколкократно водата. Хората със стомашни проблеми трябва да внимават с употребата на кафяв ориз, защото целулозната му обвивка може да раздразни стомашната лигавица.

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Съвети отслабване"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft