Как да си приготвим яйца

вход през zajenata.bg
111915

Яйцата са евтин ресурс на първокласни протеини , и други хранителни вещества. Потреблението на яйца намалява през годините, поради притесненията, свързани с увеличаването на холестерола. Последните проучвания обаче показват, че е мит историята, че яйцата увеличава холестерола, така че хората без притеснение могат да се хранят с тях, без притеснение за риск от сърдечни заболявания.

Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft