Калоферче при миома на матката

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за дома
Калоферче в кулинарията
89937

Калоферче в кулинарията

Листата на калоферче ухаят много приятно – нещо средно между джоджен и лимони. Те са идеална подправка, не са ви необходими повече от две листенца за овкусяване на ястието. Не слагайте повече листа от калоферче, защото гозбата ще започне да нагарча. Може да използвате калоферчето за подправяне на агнешко, картофи, боб, дроб сарма.

Подправката е изключително непретенциозна, но все пак овкусява по вълшебен начин избраното ястие. Комбинирайте калоферчето с градински чай, розмарин, маточина. Калоферчето може да се използва във всички ястия, които се подправят с розмарин. На практика калоферчето може да замести розмарина в повечето гозби.
 

1 2
3
4 5 6 7
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft