Канелата - силен антиоксидант и много полезна за кръвната захар

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Канелата е на второ място по съдържание на антиоксиданти
79331

Канелата е на второ място по съдържание на антиоксиданти

Канелата е на второ място по съдържание на антиоксиданти сред всички подправки. Мощните й етерични масла са известни заради антимикробните си свойства. Различни изследвания показват, че канелата е особено ефективна за възпрепятстването растежа на различни бактерии и гъбички. 

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft