Крем пита Черно и бяло

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Крем пита Черно и бяло
Крем пита Черно и бяло
admin
Добавена от: admin
74944
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

За коричката:

1 чаша орехи, смлени
3 с.л. захар
1/2 ч.ч. масло
1 ч.ч. брашно
 

За крема с крема сирене:

1 опаковка (225 гр.) крема сирене
1 ч.ч. пудра захар
1 ч.ч. разбита сметана

За ваниловия пудинг:

1 пакетче пудинг ванилия на прах (144 гр.)
3 ч.ч. прясно мляко (използвайте 2 ч.ч. за по-твърда консистенция)

За шоколадовия пудинг:

1 опаковка шоколадов пудинг на прах (144 g)
3 ч.ч. прясно мляко (използвайте 2 ч.ч. за по-твърда консистенция)

За горния слой:

2 ч.ч. разбита сметана
настърган шоколад

Загрейте фурната на 175 градуса. Намазнете правоъгълна тавичка около 23х33 см. 
В купата на миксера смесете всички продукти за коричката и получената смес притиснете по дъното на тавичката. Изпечете за 20-тина минути. 
Пригответе пудинга ванилия според указанията на опаковката. Пригответе и шоколадовия пудинг по същия начин. 
В купата на миксера сложете крема сиренето, пудрата захар и чашата разбита сметана. Разбийте, докато сместа стане лека и пухкава. 
Оставете коричката да изстине. Намажете сместа с крема сиренето на равномерен пласт върху основата. Отгоре нанесете внимателно шоколадовия пудинг и заравнете добре. След това повторете с ваниловия пудинг. Отгоре нанесете слой разбита сметана и поръсете с настъргания шоколад. 
Оставете сладкиша в хладилник за няколко часа, докато стегне добре. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft