Лека вечеря за топлите дни - яйце в домат. Ще си оближете пръстите! Ръководство със снимки
30 Юли 2015
935950
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
За подготовката на тази рецепта са ви нужни следните съставки:
2 големи домата
2 яйца
2 кубчета сирене
2 ленти кашкавал
малко пресен магданоз
малко зехтин
риган на вкус
сол, смлян черен пипер на вкус
1. Измийте доматите, отрежете върха им и извадете средата. Завъртете главата надолу и добре изцедете. Тавичката увийте с хартия за печене, поръсете с малко зехтин и поставете домата.
2.
Във всеки домат поставете по едно кубче сирене, както и бекон, който предварително сте нарязали на кубчета.
3.След това отгоре счупете по едно яйце.
4. Подсолете и подправете с магданоз и риган. Печете във фурна, загрята на 200 градуса, около 20 минути.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари