Леле откакто си правя така сиренцето 1 бучка отива просто за дни, вече мога само това да ям,...
6 Юни 2017
803093
Източник: http://recepti.spisanie.to/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%8F%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%8F/8567-%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%8F%D0%B4%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%B0%
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти:
около килограм краве сирене
За маринатата:
1 стрък чубрица
1 стрък магданоз
1 стрък босилек
1 стрък мента
няколко иглички розмарин
1 ч.л. черен пипер
150 мл зехтин
Начин на приготвяне:
Нарязваме сиренето на кубчета и ги слагаме в буркана като по между тях се прибавят и стръкове от пресните подправки.
Залейте със зехтина.
Затворете с капачка и обърнете два-три пъти буркана, да се смеси всичко хубаво. Съхранявайте в хладилник 5 дни (но ако е чист зехтина се втвърдява в хладилника тъй ,че можете да си го държите на по хладно място завит във фолио) и след това вече е готово за консумиране.
Подправките биха могли да се променят според вкуса ви кой какъвто аромат обича, няма ограничения!
Невероятно е на топъл хляб или препечени филийки!
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари