Леле откакто си правя така сиренцето 1 бучка отива просто за дни, вече мога само това да ям, страшна вкусотия

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Леле откакто си правя така сиренцето 1 бучка отива просто за дни, вече мога само това да ям, страшна вкусотия
Леле откакто си правя така сиренцето 1 бучка отива просто за дни, вече мога само това да ям,...
803093
Източник: http://recepti.spisanie.to/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%8F%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%8F/8567-%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%8F%D0%B4%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%B0%
Леле откакто си правя така сиренцето 1 бучка отива просто за дни, вече мога само това да ям, страшна вкусотия
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:

около килограм краве сирене

За маринатата:

1 стрък чубрица
1 стрък магданоз
1 стрък босилек
1 стрък мента
няколко иглички розмарин
1 ч.л. черен пипер
150 мл зехтин

Начин на приготвяне:

Нарязваме сиренето на кубчета и ги слагаме в буркана като по между тях се прибавят и стръкове от пресните подправки.
Залейте със зехтина.

Затворете с капачка и обърнете два-три пъти буркана, да се смеси всичко хубаво. Съхранявайте в хладилник 5 дни (но ако е чист зехтина се втвърдява в хладилника тъй ,че можете да си го държите на по хладно място завит във фолио) и след това вече е готово за консумиране.

Подправките биха могли да се променят според вкуса ви кой какъвто аромат обича, няма ограничения!

Невероятно е на топъл хляб или препечени филийки!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft