Какво да сготвим днес с наденица

вход през zajenata.bg
74944

Наденички с подправки

4-6 сурови наденици
1 глава кромид лук
1 скилидка чесън
1 дафинов лист
250 мл (1 ч. ч.) сухо бяло вино
2 с. л. зехтин
сол и смлян черен пипер

прясна мащерка

• Лукът се почиства и нарязва на тънки полумесеци, а чесънът се пресова.
• В голям тиган се сгорещява 1 с. л. зехтин.
• Добавят се надениците и се изпържват до готовност.
• Изваждат се и се оставят настрани.
• В същия тиган се сипва 1 с. л. зехтин.
• Прибавят ce лукът и чесънът и се задушават 3-4 минути на среден огън.
• Овкусява се със сол и се добавят надениците.
• Сипва се виното, прибавя ce дафиновият лист и се поръсва с черен пипер.
• Наденицата с вино се задушава 5 минути.
• Разпределя се по чинии, като се поръсва с листа от прясна мащерка.
• Наденицата с вино се поднася с варен зелен фасул, хляб, ориз или картофено пюре.

1 2 3 4 5 6 7
8
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft