Шест начина да готвим здравословно и с умивка

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Не гответе на много висока температура
29420

Не гответе на много висока температура

 Не гответе на много висока температура. Учените са установили, че не е необходимо храните да се обработват на температура по-висока от 100 градуса, защото в този случай белтъците не се разрушават и полезните съставки на храната се запазват. Затова гответе на пресекулки – нека ястието е на огъня 20-30 минути, свалете го от огъня за същото време и отново го сложете да продължи да се вари или пече. Този метод на готвене е доста разпространен из руските земи. Месото става фантастично крехко, а ястието като цяло не само вкусно, но и здравословно.

1 2 3 4 5
6
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft