Хрупкави и вкусни пилешки филенца рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки хрупкави филенца на фурна
361984

Пилешки хрупкави филенца на фурна

пилешки филенца  или свинско филе
1 яйце за около 6 броя филета или 3 филета
малко зехтин
2 с.л. настърган пармезан
брашно,галета,люспи картофено пюре,понякога добавям и сусам
червен и черен пипер
риган

В чиния подготвям смес от около 2 с.л. брашно, червен, черен пипер и сол на вкус.
В друга чиния смесвам около 2 с.л. галета,1 с.л. люспи от картофено пюре на Белла,пармезана,сусама/ако ще слагам/ и ригана.
В купичка разбивам яйцето.
Леко намазвам всяко филе със зехтин,овалвам го от двете страни с брашняната смес,после го потапям в яйцето и накрая - в сместа с галетата.
Подреждам ги в тавичка върху хартия за печене и напръсквам чрез пулверизатор със зехтин.
Пека в силно загрята фурна.Стават много бързо и имат чудна хрупкава коричка

1 2 3
4
5 6 7 8
Пилешки ястия
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft