5 Юни 2013
361984
Хрупкави филенца рецепта
Пилешки филенца с чесън
Пилешки филенца с кокосово мляко и бира
Пилешки филенца с картофи
Пилешки хрупкави филенца на фурна
Хрупкави пилешки филенца със сусам
Хрупкави панирани пилешки филета
Хрупкави пилешки филенца със сметанов сос
Пилешки хрупкави филенца на фурна
пилешки филенца или свинско филе
1 яйце за около 6 броя филета или 3 филета
малко зехтин
2 с.л. настърган пармезан
брашно,галета,люспи картофено пюре,понякога добавям и сусам
червен и черен пипер
риган
В чиния подготвям смес от около 2 с.л. брашно, червен, черен пипер и сол на вкус.
В друга чиния смесвам около 2 с.л. галета,1 с.л. люспи от картофено пюре на Белла,пармезана,сусама/ако ще слагам/ и ригана.
В купичка разбивам яйцето.
Леко намазвам всяко филе със зехтин,овалвам го от двете страни с брашняната смес,после го потапям в яйцето и накрая - в сместа с галетата.
Подреждам ги в тавичка върху хартия за печене и напръсквам чрез пулверизатор със зехтин.
Пека в силно загрята фурна.Стават много бързо и имат чудна хрупкава коричка !
Пилешки ястия
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари