Някои хитринки за дамите, които обичат да готвят с ориз

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Преди да пристъпите към термичната обработка на ориза
221914

Преди да пристъпите към термичната обработка на ориза

Преди да пристъпите към термичната обработка на ориза, задължително прегледайте всяко зрънце от пакета (много често в купешките разфасовки откриваме всевъзможни камъчета и остатъци) и измийте. Поставете го в гевгир и изплаквайте докато спре да пуска „млечна вода”.

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft