Пълнена панирана шунка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Пълнена панирана шунка
Пълнена панирана шунка
admin
Добавена от: admin
87132
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

8 листа шунка (квадратни)
150 гр. кашкавал
2 яйца 
100 гр. брашно 
150 гр. галета 
300 мл сос тартар 
200 мл олио
 

Нарежете кашкавала на 8 продълговати парчета. Вземете парче кашкавал и го сложете върху едно парче шунка, краищата на шунката прегънете 1 сантиметър навътре, след което навийте шунката около кашкавала подобно на палачинки. Повторете процедурата с останалите продукти. В чиния сложете брашното, в друга - разбитите яйца, в трета - галетата. Рулцата от шунка първо оваляйте в брашното, след това - в яйцето и накрая - в галетата. Изпържете ги в горещо олио, докато се зачервят. Сервирайте със сос тартар.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft