22 рецепти за консервирани готови манджи в буркани

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пълнени чушки за стерилизиране в буркани
1486937

Пълнени чушки за стерилизиране в буркани

Прoдукти:

червени чушки за пълнене, 1 кг сирене, 1 кг извара, 2 домата, 2-3 моркова, 1 леко люто чушле, 1 връзка магданоз, 2 стръка копър, 1 стрък суха чубрица, олио, босилек, индийско орехче, мащерка, чесън, сол.

Нaчин на приготвяне:

Запържваме в малко олио лютото чушле и настърганите домати. Добавяме сиренето и изварата и подправяме на вкус с босилек, индийско орехче, мащерка, чесън и сол. Оставяме сместа да се запържи хубаво и отстраняваме от огъня. Почистваме червени чушки от семето и дръжките и ги пържим в друга мазнина. След като изстинат, пълним с приготвената смес, към която сме добавили нарязаните сварени моркови. Нареждаме в буркани, затваряме и стерилизираме 10-15 мин.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft