Свински пържоли-рецепти за Коледната трапеза!

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пържоли с манатарки за празника
340885

Пържоли с манатарки за празника


4 свински пържоли

шепа сушени манатарки
8 триъгълничета топено сирене със зелени подправки
1/2 пакетче краве масло
смлян черен пипер и сол
подправки по избор
250 мл (1 ч. ч.) сухо бяло вино

• Пържолите се натъркват със солта, черния пипер и избраните подправки за свинско месо.
• Манатарките се накисват във вода, за да възстановят обема си.
• Отцеждат се и се нарязват на големи парчета.
• В голям глинен съд с намазано с масло дъно се подреждат ред пържоли, ред гъби, ред топено сирене.
• Редуването продължава, докато се изчерпят продуктите.
• Върху последния пласт се натрошава маслото.
• Ястието се залива с виното и се пече във фурна на 200 С до готовност. 

1 2
3
4 5 6 7 8 9
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft