Пъстра есенна салата

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Салати
Пъстра есенна салата
Пъстра есенна салата
admin
Добавена от: admin
12524
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

патладжани - 2 средни
червени чушки - 5 броя
фасул - 1 ч.ч. сварен стар
царевица - 1 ч.ч. сладка
домати - 4 броя
лук - 2 глави червен
магданоз - 1 връзка
риган -щипка сушен
сол
зехтин
оцет - салатен  

Патладжаните и чушките изпечете, почистете и нарежете на жулиени. Сварения сварен фасул овкусете с ригана, малко зехтин, сол и оцет. Нарежете едната глава лук на финни месечинки и претрийте с малко сол, а другата глава нарежете на кръгчета. Доматите нарежете на по-едри кубчета.

В салатиерата последователно поставете патладжаните, чушките, овкусения фасул, сладката царевица, доматите, претрития лук и магданоза. Овкусете със зехтин, малко оцет и сол и объркайте много добре.

Преди да поднесете добавете и кръгчетата лук. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft