Пролетни бързи ястия с коприва

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Салата с коприва, цвекло и моркови
164710

Салата с коприва, цвекло и моркови

коприва,  1 бр. червено цвекло,  2 бр. моркови , един лимон,  стрък зелен лук , стрък магданоз , стрък копър,  една кофичка кисело мляко,  200 г сирене,  3-4 лъжици зехтин,  За украсата: 2 бр. варени яйца,  мас
Приготвяне:
 Нарязваме копривата, зеления лук, магданоза и копъра. Към тях прибавяме настъргани цвеклото, морковите и кората на лимона. Объркваме салатата със зехтина, една кофичка кисело мляко и натрошеното сирене.

Украсяваме с яйца и маслини. 

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft