Как да разпознаем, дали сиренето и кашкавалът са истински

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Сиренето с растителни мазнини е с прекалено бял цвят
220969

Сиренето с растителни мазнини е с прекалено бял цвят

Сиренето с растителни мазнини е с прекалено бял цвят, тебеширен. Структурата му пък е много по-рехава от на истинското. При оригиналното бяло саламурено сирене трябва да може да се отреже парче с дебелина 3 до 5 мм, която да не се разпадне, като се забоде с вилица. При сиренето, произведено от различни от млякото продукти, това е невъзможно. Ако в него има палма, то се пука дори при просто чукване с пръст.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft