Рецепти за шоколадови сладкиши

вход през zajenata.bg
229194

Шоколадов пастет

200 мл прясно мляко
250 г захар
90 г какао
125 г масло
4 бр. яйца
80 г смлени орехи
120 г брашно
10 г бакпулвер (1 пакетче)
1 ванилия

Как да го приготвим
Млякото, захарта, какаото и маслото се сваряват. Сместа се разделя на 2 части - едната да е по-голяма. След като изстине по-голямата част се прибавя към разбитите яйца, смлените орехи, ванилията, бакпулвера и брашното. Разбърква се добре и се изсипва в тава, намазана предварително с масло и поръсена с брашно. Пече се в умерена фурна. След като изстине се залива с останалата част от шоколадовата смес. Отгоре се поръсва с настърган шоколад

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft