Рецепти за изкусителни шоколадови торти и сладкиши

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Шоколадов сладкиш с крем
155118

Шоколадов сладкиш с крем

а блата: 8 яйца, 200 г захар, 150 г брашно, 30 г какао. За крема: 200 г краве масло, 50 г какао, 180 г пудра захар, 4 яйца, 1 прах ванилия, 100 мл прясно мляко.

На блата: Яйцата и захарта се разбиват до побеляване. Прибавя се брашното, размесено с какаото. Всичко се разбърква добре и се изсипва в тавичка, намазана с масло и посипана с брашно. Пече се в умерена фурна. На крема: Маслото се разбива добре. Какаото с две части от захарта и млякото се вари до сгъстяване. Яйцата с останалата захар се разбиват на топло до побеляване. След като изстине, всичко се смесва. Прибавя се ванилията. Изпеченият сладкиш може по желание да се сиропира (съотношение 1:1 захар и вода). Сладкишът се маже с крема и се украсява по желание.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft