Аз го правя всяка сутрин, а организмът сам започва да унищожава болестите!

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Аз го правя всяка сутрин, а организмът сам започва да унищожава болестите!
64761
Аз го правя всяка сутрин, а организмът сам започва да унищожава болестите!

Знаете ли, че организмът има само два начина да се отърве от токсините?

Един от тях е чрез дебелото черво, а другият чрез слюнчените жлези, но е необходимо те да се стимулират.

Още преди пет хиляди години, в аюрведа писанията, е описан метод с жабуркане с растителни масла. Тази древна индийска рецепт, много пъти се оказа доста ефективна, така че има смисъл да й се обърне малко внимание.

Как трябва да смесите маслото?

Трябва да се отбележи, че Ви е необходимо, студено пресовано масло, слънчогледово, сусамово или зехтин, а лечението е доста проста. Просто жабуркате маслото в устата 15 - 20 минути, а след това плакнете и измивате устата с вода или чай

Жабуркането трябва да се прилага сутрин, на гладно, ако го правите само за профилактика, а ако използвате метода за лечение, три пъти дневно, преди хранене.

Чрез слюнчените жлези, по време на смесването, излизат всички отрови и се освобождавате лесно от тях. Важно е да се повтори, че маслото след смесването трябва задължително да се плюе, защото то е събрало всички токсини от слюнката.

организма

Поради това, че се е освободил от токсините, организмът започва ефективно да се бори с болестите и по този начин може да се излекува от редица заболявания, просто е необходимо време.

За острите заболявания този период е около седмица, а за хроничните от няколко месеца до една година, с редовна терапия на смесване на маслото. След няколко дни намеса, би било добре да се отиде на масаж и по този начин да се придвижат токсините, натрупани в мускулите.

След известно време, когато организмът Ви свикне, може да съкратите времето за смесване на маслото в устата, но не под 10 минути.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft