"Аз съм основният наследник на баща ми!" - Ето какво наследство ще получи биологичният син на Ламбо и в какво ще го вложи:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
"Аз съм основният наследник на баща ми!" - Ето какво наследство ще получи биологичният син на Ламбо и в какво ще го вложи:
15286
Източник: pik.bg
"Аз съм основният наследник на баща ми!" - Ето какво наследство ще получи биологичният син на Ламбо и в какво ще го вложи:

След голямата загуба на непрежалимия Стефан Данаилов съвсем естествено мнозина се питаха как ще бъде разпределено наследството на великия Ламбо. По този повод синът му, Владимир, заяви следното:

"Аз съм основният наследник на баща ми Стефан Данаилов! Занимавах се известно време с документите по прехвърляне на имотите, но ще се наложи отново да дойда в България, за да довърша формалностите.

Доста хора ми помагат". Това сподели извънбрачният син на Стефан Данаилов, който си на този свят на 27 ноември, дни преди да навърши 77 години.

Владимир Данаилов

В момента Владимир следва медицина в Америка, където живее от години. През 2014 година Влади се ожени за дългогодишната си приятелка - американката Виктория. "В добри отношения съм всички роднини на баща ми. Разбира се, че не се чувам с тях всеки ден, но се разбираме. Нямам представа какво ще е тяхното наследство и какво изобщо ще вземат. А и честно казано, не ме интересува", категоричен е Влади. В момента той си взема изпитите, които отложил заради пристигането си за поклонението на популярния си баща.

"Мисля догодина да стана татко, но ще ми трябват поне 10 години, за да се изплатят заемите за обучението ми по медицина в Америка, което е много скъпо. Трябва да открия кабинет, да работя известно време като лекар. След това ще се върна в България, защото ме тегли. А и жена ми Виктория много харесва страната. Не бих искал децата ми да се американчета, които не знаят български", категоричен в Данаилов.

Владимир Данаилов съпруга

Колкото да останалите членове от фамилията Данаилови, то покойният актьор отдавна е разделил имуществото между тях. Синът на Мария Данаилова, покойната жена на Ламбо - Росен Цанков, е плод на връзката й с режисьора Вили Цанков. 8 месеца, след като Мария си отива от този свят през 2014-та, Мастера прехвърля три четвърти от четиристайни им апартамент в столичния квартал Лозенец на доведения си син Росен.

Стефан и Мария се нанасят през 1972 година. Голяма част от парите за покупката на жилище са на Мери, която се разделя с имота в родния си Горнооряховски край. След смъртта й Стефан постъпва коректно, като на практика оставя на единственото й дете, Росен, жилището. Освен недвижимо имущество през годините Данаилов успява да спести достатъчно пари.

Ламбо бе длъжен да подава данъчна декларация, в която са описани финансовите му постъпления. Според декларация от 2017 година той има налични средства в размер на 30 хиляди лева, отделно 6000 евро, придобити от заплати. В същата декларация описва влоговете си - единият е 197 242 лв., вторият за 67 000 евро и трети за 2 142 долара. Тези сметки ще са за Влади.

Актьорът посочва, че има вложения в инвестиционен фонд на стойност 100 хиляди лева, които също би трябвало да наследи биологичният му син. Стефан Данаилов бе ценител на изкуствата и притежаваше немалко стойностни произведения на изкуството. Стефан Данаилов имаше малък апартамент в Приморско на стойност 80000 лв. В имотния регистър Стефан Данаилов не е собственик имота, както и на къщата в село Марково с обща площ 740 квадратни метра. Най-вероятно двата имота в провинцията са записани на името на племенничката на Ламбо - дъщеря на сестра му Росица Данаилова от втория й брак с документалиста Константин Обрешков.

Росица наследи и богатия архив от документи и книги на вуйчо си. В крайна сметка се вижда, че Владимир ще наследи почти същата стойност от наследството, каквато ще вземат Росен Цанков и Росица Обрешкова. Голямото сърце на Стефан е помислило за всички да са щастливи и доволни, коментираха на поклонението близки до популярната фамилия. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft