Ако искате пробиотици - консумирайте кисело зеле

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Ако искате пробиотици - консумирайте кисело зеле
19937

Киселото зеле е продукт, който се получава от ферментация, която е причинена от бактериите на млечната киселина. Те разлагат въглехидратите в зелето на млечна и оцетна киселина. За негови откриватели се смятат китайците. То присъства в множество европейски кухни, а в Германия се смята за основен елемент на националната кухня.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здраве
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft