Ако не родите до 30-ата година рискувате да останете без деца

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Ако не родите до 30-ата година рискувате да останете без деца
7270
Ако не родите до 30-ата година рискувате да останете без деца

Много от нас се замислят, когато е точното време за дете. Поради различни причини често се случва забавяне на родителството.

Гита Наргунд, която е един от водещите британски специалисти за лечение на безплодие публикувала предупреждение към жените, в което се казва: Ако не родите до 30-ата година, рискувате да останете без деца.

Според нея тийнейджърите трябва да научат за опасностите от забавянето на майчинството, което води до огромни разходи за процедурата по изкуствено осеменяване.

Наргунд подробно описала агонията, която все повече жени се проживуваат поради невъзможността да имат дете, като основна причина уроците за плодородие да се въведат в образованието.

- Твърде много пъти съм виждала шок и агония по лицата на жените, когато осъзнаят, че са закъсняли със забременяването. Повечето от тях се шокират, когато го осъзнаят. "

Обикновено първият им въпрос е "Защо никой не ме предупреди за това?"

"Информирането е най-важното, без него хората не могат да имат контрол над своя живот, а единствено се постига чрез образование", казала Наргунд.

След 30-ата година плодовитостта на жените драстично намалява, така че е важно жената, за която е важно да има деца да започне да работи върху своето майчинство преди това.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft